menü

Lulu blog

2019-es Joy napok a Luludogban

Közzétéve: 2019. 11. 06. Szerző: Luludog

Novemberben már sokan készülnek az ünnepekre, vagy csak beszerzik a szükséges téli ruhákat és kiegészítőket. 

A télre készülő nyüzsibe a gazdiknak természetesen eszébe jutnak kedvenceik is, hogy mivel lepjék meg őket, illetve mire van szükségük, és mi pontosan ebben nyújtunk nektek segítséget.

Imádjuk a novembert, mert nagyon sok édes kis kedvencet láthatunk cukibbnál cukibb ruhában, és boldog tekintettel, ezért is szeretünk részt venni a JOY napokban. 

Na de miről is szólnak ezek a napok? Hány % kedvezmény jár? - Járjunk a végére.

A JOY napok üzletünkben: 2019.11.07-től egészen 2019.11.10-ig tart. A négy napban üzletünk hétvégén is teljes nyitvatartással vár titeket, azaz 10 órától 18 óráig! A kedvezmény mértéke 20%, ami a teljes vételár végösszegéből kerül levonásra. Ezeken a napokon ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Az árengedmény minden termékünkre vonatkozik, még azokra a termékekre is, ami nincsen abban a pillanatban az üzletben, de a vásárló megrendelte és ki is fizette. Természetsen ha ez a termék a JOY napok lejárta után kerül be hozzánk, a kedvezmény él rá, viszont már aznap vásárolt termékekre nem! 

 

Ilyenkor mégtöbb termék kerül az üzletbe, így mindenki számára bőven lesz választék. 

Kínálatunk bővült overálokban, téli kabátokban, téli hámokban és jutalomfalatokkal. 

Érdemes érdeklődni telefonon, illetve folyamatosan csekkolni a weboldalt. 

 

Sajnos ezek a napok alatt telefonos rendelést nem tudunk fogadni, mert nincsen rá kapacitásunk, így kérünk minden kedves vásárlónkat, hogy rendelésüket weboldalunkon adják le. Természetesen ha közben kérdés merül fel, állunk rendelkezésükre! :)

 

Fontos információk:

1. Csere: Cserére természetesen van lehetőség a kedvezményes napok után is, viszont az új termék ára teljes áron kerül beszámításra és a cserélni kívánt termék 20%-os ára kerül levonásra. 

2. Egyéb terméket más méretben, színben sajnos már nem tudunk berendelni. Azok a termékeink állnak rendelkezésre, amik elérhetőek üzletünkben és weboldalunkon. Ez alól kivétel a saját márkánk, hiszen abból bármikor tudunk bekérni méretet! 

Így hát ha régóta kinéztetek már valami csúcs szuper kutya kocsit kedvenceteknek, amivel megkönnyíthetitek a nyaralásokat, vagy valami csúcsszuper, vízhatlan téli kabátot, ne habozzatok! Gyertek el hozzánk! 

Várunk mindenkit szeretettel üzletünkben! 

Címkék