menü

Lulu blog

A legújabb SR kollekció

Közzétéve: 2019. 05. 22. Szerző: Luludog

A legújabb Suck Right kollekciót a fagyik és a virágok ihlették.

A kollekcióban fellelhető minden, ami szükséges lehet az utazásokhoz, vagy akár kiváló ajándék lehet a család kedvencének.

De hogy mik is ezek a termékek? Lássuk! 

1. Pastel dreams driving kit - imádjátok ti is az autósüléseinket. Mindennek csak a fantáziátok szabhat határt. Szerettünk volna most egy visszafogottabb, púder rózsaszínű ülést kivitelezni és sikerült is. A végeredményt imádjuk.

2. Pastel dream dog bed - Az ágyak kánaánja. Nem csak szép és ékes kiegészítő lehet a lakásban, hanem a kutyus kedvence is.

3. Azalea bag és Plastic Ice Cream bag - nyáron kinek ne lenne olyan programja, amibe ne vonná bele kedvencét? Hiszen az idő szép, egyre több a kutyás strand is, viszont ehhez kell egy megfelelő táska, amivel biztonságosan és könnyen tarthat veletek kutyusotok.

4. Azalea nyakörv és póráz

Tökéletes választás a hangulatos sétákhoz! Szerezzétek be az egész szettet.

5. Plastic ice cream nyakörv és póráz  - A hűsítés darabjai!

6. Plastic ice cream mat - tökéletes választás kocsiba, vagy csak a parkba leteríteni. Modern, vízlepergetős és egyedi! Kell ennél több? 

7. Utolsó előtti termékeinkkel inkább azoknak szeretnénk kedvezni, akik ajándékot keresnek, vagy souvenirt. Kendőink hatalmas sikert aratnak mindig, hiszen nem kell tudni a kutyus pontos nyak méretét sem, és könnyű is rá adni! 
Lássuk mi közül tudtok választani? 

8. Na és az utolsó termék az MINDENT visz! Imádjuk! 
Tütü szoknya kedvencednek! 

Címkék