menü

Lulu blog

Buggy 5 in 1

Közzétéve: 2018. 07. 25. Szerző: Luludog

Mi a párhuzam a nyár és az utazás szerelmesiben és a kutyusaik iránt érzett biztonságban és törődésben? - A kutya kocsijaink. 

Mai blog postunkban bemutatjuk nektek a Buggy 5 in 1 kutyakocsit. 

A nevéből már igen árulkodó, hogy mindössze 1 szerkezet rejt 5 funkciót! 

1. funckció: Négykerekű vázhoz lehet rögzíteni a kutya táskát, így könnyedén és kényelmesen tudjátok szállítani kedvenceiteket. Garantált az is, hogy ennek a kocsinak a segítségével mindenhova vihetitek kutyusaitokat. 

 

2. funkció: Hogyha a négykerekű vázról leszeretnénk csatlakoztatni, ezt nagyon könnyen megtudjuk tenni és további 4 funkciót tudunk nyerni vele. 
Átalakítható hátizsákként, így kutyusunkat könnyen a vállunkra tudjuk tenni, így mindkettő kezünk szabad marad és a biztonság garantált! 

 

3. funkció: Normál, hagyományos hordozóként egyik vállunkra is tudjuk tenni. 

 

4. funkció: Kocsiban is halál könnyedén és biztonságosan betudjuk kötni, így kutyusunk zárt, csatolható és nem utolsó sorban kényelmes táskában utazhatja végig a vakáció útjait. 

 

5. funkció: A négykerekű váz mellé jár egy két kerekes is, melynek segítségével megdöntve húzhatjuk magunk után kutyusunkat! Biztonságos és mindkét félnek nagyon kényelmes. 

Használati útmutató: 

6. funkcióként megemlítendő az, hogy bőrönd barát, így a táskát darabjaira szerelve, könnyen bele tudjátok tenni egy nagyobb táskába is akár, ha éppen nincs rá szükségetek! 

 

Címkék