Magyarország egész területére szállítunk, egységes díjszabással.

Ha rendelésed bruttó végösszege meghaladja a 30.000 Ft-ot, akkor a csomagot INGYEN szállítjuk házhoz!

Amennyiben rendelésed NEM éri el a 30.000 Ft-ot, abban az esetben a szállítási díjak a következők:

Előre utalás esetén (bankkártya, PayPal, vagy banki utalásnál): 500 Ft

Utánvéttel (a futárnak fizeted a rendelésed összegét) : 990 Ft 

Ki fogja kiszállítani a rendelésemet?

A megrendelt termékeket a GLS szerződött futárszolgálatok szállítják házhoz, jellemzően hétköznaponként 8 és 17 óra között.

Kérjük, olyan szállítási címet adj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőséghez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, ahol napközben elérhető vagy.

A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben tájékoztatjuk Vásárlóinkat!

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy. Az ott megadott telefonszámon érdeklődhetsz egy diszpécsertől a csomagod felől. A futár a rá következő napon újra megkísérli a kiszállítást.

A rendelés során a "Megjegyzés a futárnak" rovatba írhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Például, ha valaki más veszi át a csomagot, mindenképpen add meg az illető személy nevét és elérhetőségét. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útba igazítást, amely alapján a futár könnyebben odatalál. A kapucsengő számának megadásával is sokat segíthetsz!

Személyes átvétel

INGYENES

Budapesti üzletünkben: 1075 Budapest Király utca 47.

Személyes átvétel esetén természetesen semmilyen extra költség nem terhel téged. A weboldalon megvásárolt termékek névre szólóan vannak csomagolva és a vásárlás kódjának bediktálásával azonnal és hiánytalanul a kezedbe kerülhetnek!