menü

Lulu blog

Szépségápolás

Közzétéve: 2018. 07. 06. Szerző: Luludog

Minden gazdi fejében felmerül, hogy hogyan is lehetne a kutyusuk fürdetését, szőrük karbantartását mindenféle roncsolás nélkül, de még is luxus kivitelben végrehajtani. Egyenesen Franciaországból érkezett termékeink segítségével természetesen mindez lehetséges. 

De hogy milyen samponjaink is vannak és mit tudnak? Vegyük is őket sorba! :

1. Aisance spray

Kiváló választás olyan gazdiknak és kutyusaiknak, akik kevésbé kedvelik a fürdetést/fürdést, ugyan is ez a spray önmagában tisztítja és táplálja kutyusunk szőrét/bőrét. Mindemellett az illata is valami fenomenális. 

2. Cade Premium sampon

Ha valakinek a kutyusának a szőre problémásabb és gyakran korpásodik, vagy esetleg kárteveőket vél benne felfedezni, akkor ez a befutó termék. Gyógyít, fertőtlenít és mélytisztitító hatásának köszönhetően elbánik mindennel. 


 

3. Ebene sampon

Csak is fekete kutyusoknak. 

4. Herbal sampon

Nevéből is adódóan a leghatékonyabb samponunk, ha mélytiszításról van szó. Enyhíti az esetleges irritációkat, vitaminokban gazdag, hipoallergén és könnyen kezelhető. Cicákon is alkalmazható. 

5. Optimum care sampon

Elősegíti a szőr rugalmasságát és fényességét. 

 

6. Purifiant Camphre sampon

Mélytisztító és fertőtlenítő sampon, ami elbánik a legnagyobb kosszal is. 

7. Vitalite sampon

Drótszörű kutyusok gazdija figyelem! Egy kiváló sampon kutyusaitoknak! Frissítően, mélyápolásban gazdag sampon csak is a ti kedvenceiteknek! Ultra biztos! 

8. Creme rinse sampon

Kiváló balzsam a simább szőr megtartása érdekében. 

Címkék