Mitől olyan egyedi a Collagile® Skin?

A Collagile® Skin specifikus, tápláló VERISOL® peptid frakciókból áll a bőr számára, 13 tisztán természetes vitaminnal (8 B-vitamin, A-, C-, E-, D3- és K1-vitamin).

A PANMOL® vitaminok sok éves táplálkozástudományi kutatás és fejlesztés eredménye. A szintetikus, izolált laboratóriumi vitaminokkal ellentétben a PANMOL® vitaminok a növényi tápanyagok holisztikus spektrumát kínálják. Ez az egyedülálló hiányosság a létfontosságú anyagokban nagyon jó tolerálhatóságot és nagy hatékonyságot biztosít.

A Collagile® Skin-t optimálisan szívja fel a szervezet, és magasabb az emészthetősége és biológiai hozzáférhetősége, mint a szintetikus tápanyagoké.

A Collagile® Skin megbízhatóan ellátja a bőr minden részét belülről, ezért szájon át kell bevenni.

A Collagile® Skin-t lenyűgözi jó tolerálhatósága és kiváló minősége: 

- Természetes, tartósítószer nélkül

- Zsír-, purin- és koleszterinmentes

- Igényeknek megfelelő összetétel

- Tartósan szedve mellékhatások nélkül alkalmazható

- Egyszerű, étkezéstől független bevitel

- Gyümölcsös, frissítő íz

- Alkalmas allergiások és cukorbetegek számára

- doppingmentes

Tanúsított minőség, német gyártmány

A különleges szabadalmaztatott gyártási eljárásnak köszönhetően a Collagile® skin kizárólag természetes, bioaktív vitaminokat tartalmaz konzisztens összetételben, garantálva a legmagasabb minőséget.

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

Oldjon fel 1 rudat kb. 100 ml szénsavmentes vízben, és igya meg naponta. 

Rendszeres és hosszú távú fogyasztása javasolt bizonyos táplálkozási igények fedezésére. Egy csomag 30 napi adagot tartalmaz

00134026
5 Elemek

COLLAGILE - SKIN - HUMÁN KOLLAGÉN GAZDIKNAK

15 990,00 Ft

A Collagile Skin  exkluzív összetételének köszönhetően magas biohasznosulása lehetővé teszi, hogy a bélrendszeren keresztül bejusson a véráramba, és belülről újjáépítse és javítsa a bőrt.

Mennyiség