menü

Lulu blog

Téli must have darabok kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Közzétéve: 2018. 03. 07. Szerző: Luludog

Akár új kutyatulajdonosként, akár meglévő gazdiként, a hideg téli, esős, akár fagyos időjárás mindig gondot okozhat. Elhoztunk nektek néhány kötelező darabot, amelyet nem hagyhattok ki télen!

 

Első pontként megemlítenénk a cipőt. Nagyon sok posztban láthatjátok, hiszen mondhatni, hogy a legbeváltabb darab egész évben kis és nagy kutyusoknak is. A bio gumicipő télen megóvja kutyusod lábát a fagytól, jégtől és nem utolsó sorban a sózástól. Sajnos egyre több helyen sóznak úgy, hogy a kutyusnak kikezdheti a mancsát, így légy elővigyázatos és újítsatok be egy csomaggal! Egy doboz 12 darabot tartalmaz, tehát 3×4 darabot. Fontos: A cipőket használat után nem kell eldobni. így 4 darabot hosszabb ideig is tudtok használni!

Nem utolsó sorban érdemes megemlíteni, hogy a cipők nem csak a téli időszakban hasznosak kedvenceinknek! Nyáron nagy ellenség majdnem minden kutyusnak a toklász veszélye. Ezzel a kis csoda cipővel ezt is sikeresen eltudjátok kerülni. Több színben és több méretben kapható, így térjetek be hozzánk és megpróbáljuk a számotokra legjobb méretet!

 

Második must have darabként megemlítendő nagy segítség a cipő mellé : kutyacipőkanál. Első hallásra és látásra eléggé furának tűnhet, de nagyon praktikus. Különböző méretekben kapható, minden nagyságú cipőhöz tartozik egy méretű kanál. Segítségével nagyon könnyen tudjátok kedvencetek lábára feladni a cipőcskét. Ehhez nem kell mást tenni, mint a cipőkanál száját a cipő szájához illeszteni, és szétnyitni. Így könnyen feltudjátok húzni kutyusotok lábára, így megakadályozva az esetleges macerát.

 

Téli kabátok, overálok, pulóverek

Kedvenceink öltöztetése is ugyan olyan fontos télen, mint a sajátunk. Rengeteg alternatívát tudunk nektek javasolni, amivel nagyon könnyen és biztosan megóvhatjátok kutyusaitokat.

Overálok: Nem mindegyik kutyus viseli el magán, viszont síelésekhez, ha kedvenceitek is útitárs, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hiszen mind a négy lábukat védi, plusz a lány overáloknál a hasi részen végig ér, így biztosan nem fog felfázni lány kutyusod sem. További termékekért, csekkoljátok a honlapunkat!

 

Téli kabátok: Rengeteg méret, rengeteg fazon, rengeteg modell. Ezek azok amik jellemzik téli kabátjaink készleteit. (Most jelenleg is van rá akció, így 25%-al olcsóbban tudtok hozzájutni a kinézett kabáthoz. Az akció 2018. februárjáig tart.) Kutyakabátjaink többségéről levehető a kapucni is, plusz patentos, így könnyű is ráadni a kutyusra! Sportos időtöltésre a Puppia, Mountaineer kabátokat tudjuk ajánlani, melyek tartalmazzák a hámot is. Elegánsabb, de még is sportos viseletnél nem tudtok csalódni a Suck Right-ban és a Pretty Pet kabátjaiban!

 

Pulóverek: Pulóvereink méreteinél is tudunk kedvezni egyaránt kis és nagy testű kutyusoknak is. Legtöbb pulcsinkat jelenleg a kötött anyag jellemzi, de található pamut is, illetve olyan kis pulcsi is, ami extra puha, így biztosan még melegebb védelmet nyújt kedvencednek. A jó hír itt is az, hogy pulcsijainkra is jár 25%kedvezmény február végéig, így érdemes most beszerezni a legmenőbb darabokat. A választéknál itt is a határ a csillagos ég, hiszen mindenféle színben tudtok gondolni, akár kapucnival, akár nélküle. Sőt a Suck Right-nak köszönhetően saját, egyedi méretezésű és egyedi mintákkal ellátott pulcsikat is megtudunk valósítani, amiknek csak ti szabtok határt.