• Új

Gondosan összeállított összetételének köszönhetően jól alkalmazható csont- és ízületi gyulladás, degeneratív ízületi gyulladás, krónikus- és idült ízületi gyulladás esetén. 

Miért burgonyapehely?

Gluténmentes szénhidrátforrásként a burgonyapehely nagyon jól emészthető az allergiára vagy intoleranciára hajlamos kutyáknál. A burgonya könnyen emészthető és jótékony hatással van a gyomor nyálkahártyájára. Kálium tartalma fontos szerepet játszik a test folyadék egyensúlyának fenntartásában és az elektromos impulzusok ideg- és gyomorsejtekbe történő továbbításában.

Miért  kacsahús?  

A kacsahús azon túl, hogy jó fehérjeforrás nagy mennyiségben tartalmaz B1, B2- és B3 vitamint,foszfort, vasat és cinket. Intenzív ízének köszönhetően elnyomja a kekszben található kissé keserű kender ízét.

Miért kender?

Számos pozitív tulajdonsága miatt a kender egyre nagyobb népszerűségnek örvend az állatgyógyászatban is. Kedvezően befolyásolja a szívműködést, a vércukor szintet, az izom -és ízületi működést és a bőr normális állapotát.

Miért amaránt?

Tapasztalatok szerint a kutyák jobban tolerálják mint más gabonákat. Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz és magas a rosttartalma is. Ásványi anyagokban gazdag, meglepően magas a magnézium, kálcium és vas tartalma is.

00140874
2 Elemek

Waldkraft Kenderes ízületvédő, immunerősítő kutyakeksz

13 990,00 Ft

Ízletes táplálékkiegészítő, jutalomfalat, amely elősegíti a  jó testi közérzetet, támogatja a normális immunműködést. 

Mennyiség