menü

Lulu blog

Tippek a hideg, őszi, esős napokra

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Biztosan sok régi és új gazdi elgondolkodik akkor, amikor hirtelen a 35-40 fok után beköszönt a komor, őszi, esős idő! Felmerülhet a kérdés, hogy mit érdemes ilyenkor beszerezni kedvencünknek, vagy milyen ruhák lehetnek az optimálisak! Így hát összeszedtünk pár “must have” terméket, ami kötelező lehet kedvencetek mellé!

 

Takaró

Egy meleg pihe-puha takaró minket is sokszor megszokott védeni a délutáni, esti lehűléstől, mely a szobába van, nemhogy kedvencünket!

Válasszatok jó meleg és jó nagy takaróink közül, melyet meleg szívvel tudtok betenni kutyusotok ágyikójába, vagy pedig házacskájába! Garantált a védelem!

 

Cipő

Sokak számára fura lehet, ha találkozik a kutyacipő szóval! Pedig több is, mint hasznos dolog! Különféle méretekben kapható, így biztosak vagyunk benne, hogy az egészen kistestű kutyáktól kezdve az egészen nagy kutyusokig mindenki megtalálja a maga méretét! A cipőcske védi kedvencünk tappancsát a jégtől, a sózástól illetve minimálisan a hidegtől is! Továbbá, ha a fagyos, rideg, téli szezon elmúlt, a cipő hasznos lehet nyárra is, hiszen a nyári rém, amitől minden gazdi félti kutyusát, az a toklász! Üzletünkben nem csak szezonálisan kapható, hanem az év mindennapján elérhető! Érdeklődjetek nyugodtan! :) 

 

Pihe-puha ágyacska

Az utóbbi időben egyre felkapottabbá váltak az úgynevezett basket bed-ek, ami magyarul annyit tesz, hogy: kosárágyak! 

Sokan táskaként is használják, így a mindennapokra is igen praktikus lehet! Kényelmes 100%-os, hiszen kutyusunk a legpuhább és legminőségibb ágyacskában alhat! Elérhető 3 színben: rózsaszín, barna, kék.

 

Esőkabát

Az ősz jöttével szükséges darabok közül kihagyhatatlanok az esőkabátok. Esőkabátjaink nem béleltek, így azt is az év bármely szakaszában kutyusunkra adhatjuk! Teljesen lehetséges a plusz réteg az esőkabát alá, így biztosan fázni sem fog kutyusunk és elázni sem! 

Méretei közt található kis méret is, de védelmet nyújtunk természetesen a nagy kutyusok számára is! Különböző színekben érhető el!