menü

Lulu blog

Trolley 3 in 1

Közzétéve: 2018. 07. 31. Szerző: Luludog

Nagyon sokan jönnek be úgy üzletünkbe, hogy kéne valami táska, amivel kedvencünket felvihetik a repülőre, ám de a célhelyen is kényelmesen tudják használni, hiszen kánikulában és esetleg egy nagyvárosban kutyussal közlekedni igencsak macerás.

Meleg szívvel szoktuk ajánlani a Trolley 3 in 1 kutyakocsijainkat! (Előző blog postunkban említést tettünk egy fejletebb változatáról, olvassátok el! :)) 

Ez a kutyakocsi 3 olyan funkciót rejt magában, ami teljesen beépíthető napi rutinba és még is teljes biztonságos és kényelmet nyújt a vakáció során. 

De hogy miket is tud? 

1. funkció: Kényelmesen tudja a gazdi húzni kutyusát, aki a lehető legnagyobb kényelemben és rögzítve élvezheti az utazást, így elkerülve a kellemetlenséget is akár bevásárlóközpontokban, vagy a tömegközelekedési eszközökön.

 

 

2. funckió: Könnyen és biztonságosan belehet csatolni a kocsiba kutya ülésként, így nagyobb fékezésnél, vagy hosszabb utaknál sem kell félteni kutyusunkat, hiszen ő csak annyit észlelne belőle, hogy kényelmes fekszik a pihe-puha belsejű táskában! 

 

 

3. funckió: A 3. funckiót a vállpánttal lehet alakítani, ugyanis annak segítségével könnyen áttudjuk formálni hátitáskaként is, illetve a hagyományos módon vállunkon is tudjuk vinni kutyusunkat! 

 

 

 

Egyéb információk a kocsiról! 

- Ha az üzletben már nincsen készlethiány miatt, akkor is betudjuk rendelni, aminek időtartama maximum másfél hét, így minden érdeklődőnek azt ajánljuk, hogy nyaralás előtt maximum 1 hónappal vegyék fel üzletünkkel a kapcsolatot vagy telefonon, vagy email-en, vagy pedig Facebook-on! Mindenhol készségesen válaszolunk, vagy pedig látogassanak el üzletünkbe ami a Király utca 47 szám alatt található Budapesten, a 7. kerületben.

- Ára: 26 990 Ft

- Garanciát minden vásárló kap, amelynek ideje: 12 hónap.

- Több éves használat után bármikor utána tudjuk rendelni a húzó szerkezetet is, vagy akár a táskát is.

Címkék